Monday, 16 May 2011

HepY + TireD. .


Smalam pagi2 aq dAH keNe kejut nan Dye(Yana). . .Kitorang dah Janjy nak Gmandy same2. . herm kul 11 aq btolak dari rawang.. .dye xSke naek Moto Aq coz bnyI bising gle. Herm 2 Stroke mmGla Bising. . (125z)So aq tpakse la Pinjam moto adek aq. .(eX-5). da la lembab haha. . mseb baek moto tu da buat sket. . .pegy tu x la ujan tapi lepas aq dah amek Dye at klunk(kapar) aq twoz gerak rawang balek . .Bajet mule2 aq nak bawak dye g sungai sendat(uluyam) tapi jauh sgt la. .then sampai rawang. .ade ura-ura nak ujan la kononye. . . then aq singgah kedai depan skola aq at sgchoh. . beli roty coz dye ade bwk sardin. .ceh bajet sweet la picknik siap ade makan2. . pehh. .lpas beli roty aq twoz bwk dye g temple kai at serendah. .. tempat mandy tu  kene alu kampung orang asli. . time sini yang klaka coz rambut2 orang tu ade yang kaler perang. . aq gelakkan la dye(yana)coz kua dwet banyak2 towk wat rambut cam orang tu. . hahaha. .mmg klaka  . . die punye bengang. . haha sakit aq kene lempang smalam. .nsib baek slow. haha. . .then smpai2 kitorang twoz g mandy kat belah ataz.. ..mule2 tenang je then datang plak orang aasli yang tadi tue mnyebok mandy kat tmpat ktorang. . then kitorang blah la, , balek sgBoye tempat aq. . .time tu ujan lebat gle. .sian at dye sejuK. .so aq balek amekkan dye sweater tuka moto. pkai moto aq laju skit. . die nak memekak g lantax sane. haha then aq bagi dye sweeater aq x pakai pown. . emi awek kan. . huhu tpakse la. .then aq grak dari rawang kul 6 sampai rumah dye kul 6.40 camtu. . Pehh satu hari dgn dye. . penat seyh . .tpi hepy gle. then kul 8.30 camtu aq balek la. . penat seyh tapi aq x kesah. . janjji aq heppy nan dye. .aq syg kaw sgt nurliyana bt abd wahab. . MuahHxXXx

No comments:

Post a Comment